PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Propis 1996-10-90-1593 NN 90/1996

• Po konzistenciji krem-proizvodi mogu biti mazivi ili kruti, ovisno o vrsti upotrijebljene masnoće.


Propis NN 90/1996

• Šećeri koji se, prema ovom pravilniku, upotrebljavaju za proizvodnju krem-proizvoda, jesu: saharoza, dekstroza (bezvodna ili monohidratna), invertni šećer, škrobni sirupi, fruktoza i laktoza, osim laktoze iz suhe tvari mlijeka.


Propis NN 90/1996

• Šećeri uneseni s prirodnim sirovinama ne uračunavaju se u ukupne šećere u proizvodu.


Propis NN 90/1996

• U proizvodnji krem proizvoda, kao zamjena za šećere iz stavka 1. ovog članka, mogu se upotrijebiti sorbitol, manitol i ksilitol, izomalt, maltitol, maltitol-sirup, laktitol i polidekstroza A i N.


Propis NN 90/1996
• Prema načinu proizvodnje i vrsti upotrebljivih sirovina i dodataka, krem-proizvodi se stavljaju u promet kao:

Propis NN 90/1996
• 3) lješnjak, ili badem, ili kikiriki, ili rogač ili sličan krem-proizvod,

Propis NN 90/1996 • Kakao krem-proizvod koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
Propis NN 90/1996 • 1) sadržavati najmanje 5% bezmasnog kakao-praha, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 2) sadržavati najmanje 7% bezmasne suhe tvari mlijeka, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 3) sadržavati najmanje 25% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Propis NN 90/1996 • 4) sadržavati najviše 60% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.
Propis NN 90/1996 • Mliječni krem-proizvod koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
Propis NN 90/1996 • 1) sadržavati najmanje 15% bezmasne suhe tvari mlijeka, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 2) sadržavati najmanje 25% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 3) sadržavati najviše 60% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.
Propis NN 90/1996 • Lješnjak, ili badem, ili kikiriki, ili rogač ili sličan krem-proizvod koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
Propis NN 90/1996 • 1) sadržavati najmanje 12% lješnjaka ili badema, ili kikirikija ili rogača ili sl., računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 2) sadržavati najmanje 7% bezmasne suhe tvari mlijeka, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 3) sadržavati najmanje 25% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
Propis NN 90/1996 • 4) sadržavati najviše 55% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 120/05, Broj 10/96, Broj 5/91, Broj 6/06, Broj 32/05, Broj 100/06


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled