PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 56/2006 • 2. Nakon usitnjavanja, masa nusproizvoda životinjskog podrijetla mora se zagrijati tako da temperatura središnjeg dijela ostane:
NN 56/2006 • 3. Prerada se može obavljati nekontinuirano u šaržama ili kontinuirano.
NN 56/2006 • 4. Nusproizvodi životinjsokg podrijetla se moraju toplinski prerađivati tako da uvjeti vezani uz temperaturu i trajanje postupka budu ostvareni istovremeno.
NN 56/2006 • 1. Ako veličina čestica nusproizvoda životinjskog podrijetla za toplinsku preradu iznosi više od 30 milimetara, tada se nusproizvodi moraju usitniti pomoću prikladnih uređaja koji su podešeni tako da nakon usitnjavanja veličina čestica ne prelazi 30 milimetara. Svaki se dan nekoliko puta mora provjeriti učinkovitost uređaja za usitnjavanje i zabilježiti rezultat provjere. Ako se provjerom uspostavi prisutnost komadića većih od 30 milimetara, treba zaustaviti proces i popraviti uređaj prije ponovnog pokretanja procesa.
NN 56/2006 • 2. Nakon usitnjavanja, masa nusproizvoda životinjskog podrijetla mora se staviti u posudu u koju je dodana masnoća te zagrijati tako da temperatura središnjeg dijela ostane:
NN 56/2006 • 3. Prerada se može obavljati nekontinuirano u šaržama ili kontinuirano.
NN 56/2006 • 4. Nusproizvodi životinjskog podrijetla se moraju toplinski prerađivati tako da uvjeti vezani uz temperaturu i trajanje postupka budu ostvareni istovremeno.
NN 56/2006 • 1. Ako veličina čestica nusproizvoda životinjsokg podrijetla za toplinsku preradu iznosi više od 20 milimetara, tada se životinjski nusproizvodi moraju usitniti pomoću prikladnih uređaja koji su podešeni tako da nakon usitnjavanja veličina komadića ne prelazi 20 milimetara. Svaki se dan nekoliko puta mora provjeriti učinkovitost uređaja za usitnjavanje i zabilježiti rezultat provjere. Ako se provjerom uspostavi prisutnost čestica većih od 20 milimetara, treba zaustaviti proces i popraviti uređaj prije ponovnog pokretanja procesa.
NN 56/2006 • 2. Nakon usitnjavanja, masa nusproizvoda životinjskog podrijetla se mora zagrijati sve dok se ne koagulira, a potom se mora sprešati tako da masnoća i voda izađu iz proteinskog materijala. Proteinski materijal zatim treba zagrijati tako da temperatura središnjeg dijela ostane:
NN 56/2006 • 3. Prerada se može obavljati nekontinuirano u šaržama ili kontinuirano.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 56/2006 • 4. Nusproizvodi životinjskog podrijetla se moraju toplinski prerađivati tako da uvjeti vezani uz temperaturu i trajanje postupka budu ostvareni istovremeno.
NN 56/2006 • 1. Nusproizvodi od ribe se prije započimanja toplinske prerade moraju usitniti na najmanje:
NN 56/2006 • a) 50 mm u slučaju toplinske prerade pod uvjetima iz točke 2. podtočke a) metode 6;
NN 56/2006 • b) 30 mm u slučaju toplinske prerade pod uvjetima iz točke 2. podtočke b) metode 6.
NN 56/2006 • Usitnjeni nusproizvodi od ribe se moraju pomiješati s mravljom kiselinom da se pH zadrži na 4 ili niže.Ova smjesa mora odstajati najmanje 24 sata prije započimanja toplinske prerade.
NN 56/2006 • 2. Nakon sniženja ph na 4 ili niže, usitnjeni nusproizvodi od ribe se moraju zagrijati tako da u središnjem dijelu bude:
NN 56/2006 • Ako se primjenjuje kontinuirani sustav toplinske prerade, mora postojati mogučnost reguliranja brzine prolaska materijala, da bi dobiveni proizvod prošao propisane uvjete za ovu metodu.
NN 56/2006 • 1. Druge preradbene metode koje je odobrilo nadležno tijelo i za koje je tom tijelu dokazano da je dobiveni proizvod uzorkovan svaki dan u razdoblju od mjesec dana, te da su dobiveni nalazi u skladu sa sljedećim mikrobiološkim standardima:
NN 56/2006 • b) uzorci uzeti tijekom ili neposredno nakon skladištenja uobjektu za toplinsku preradu preradu:
NN 56/2006 • 2. Detalji o kritičnim kontrolnim točkama, na osnovu kojih svaki objekt za preradu zadovoljava mikrobiološke norme, moraju se bilježiti i čuvati kako bi korisnik i nadležno tijelo mogli pratiti rad objekta za toplinsku preradu.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 9/01, Broj 58/00,
Broj 92/08, Broj 45/09,
Broj 114/02, Broj 150/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE