PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 84/2006 • 5. Treba spriječiti kvarenja i zagađenje štetnicima s ciljem održavanja kakvoće.
NN 84/2006 • 6. Treba održavati primjerenu temperaturu u prostorima s ciljem izbjegavanja kondenzacije vlage i kvarenja proizvoda.
NN 84/2006 • 1. Svi subjekti moraju voditi evidenciju o nabavi, proizvodnji i prodaji krmiva, dodataka i proizvoda za omogućavanje sljedivosti, uključujući prijevoz do konačnog odredišta i to:
NN 84/2006 • a) datum proizvodnje, naziv, vrstu, količinu, broj radnog naloga i redni broj šarže;
NN 84/2006 • b) ime/naziv i sjedište (identifikacijski podaci) dobavljača/ kupca, naziv, vrstu, količinu, broj radnog naloga te datum nabave /dostave;
NN 84/2006 • a) ime / naziv i sjedište (identifikacijski podaci) proizvođača, datum proizvodnje, naziv vrstu, količinu, broj radnog naloga i redni broj šarže;
NN 84/2006 • b) ime/naziv i sjedište (identifikacijski podaci) dobavljača/ kupca, datum otpreme, naziv, vrstu, količinu, broj radnog naloga i redni broj šarže te datum nabave;
NN 84/2006 • a) ime/naziv i sjedište (identifikacijski podaci) proizvođača ili dobavljača predsmjesa/dodatka, datum proizvodnje, sastav i količinu korištenog dodatka i broj radnog naloga;
NN 84/2006 • b) ime/naziv i sjedište (identifikacijski podaci) proizvođača ili dobavljača krmiva, drugih proizvoda, datum dostave;
NN 84/2006 • c) naziv, vrstu, količinu i sastav kompletne krmne smjese, ime /naziv i sjedište (identifikacijski podaci) kupca kome se dostavlja, datum proizvodnje, broj radnog naloga te datum otpreme;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 84/2006 • d) ime/naziv i sjedište (identifikacijski podaci) proizvođača ili dobavljača gotovih krmnih smjesa, datum dostave;
NN 84/2006 • 4) za subjekte koji proizvode predsmjese ili potpune krmne smjese s dodatkom ribljeg brašna ili s dodatkom drugih krmiva životinjskog podrijetla:
NN 84/2006 • a) za krmiva: identifikacijske podatke o proizvođačima i dobavljačima ribljeg brašna, odnosno drugih krmiva životinjskog podrijetla, ime/naziv i sjedište kupca;
NN 84/2006 • b) za krmne smjese: datum proizvodnje, vrstu, količinu i broj radnog naloga, ime/naziv i sjedište (identifikacijski podaci) kupca, datum otpreme.
NN 84/2006 • 2. Dokumentacija i evidencije mogu se voditi računalno, a u pisanom obliku treba ih čuvati najmanje 3 godine.
NN 84/2006 • 3. Maloprodajni subjekti za premikse moraju voditi evidencije o nazivu dobavljača, vrsti, proizvodnoj seriji i količini dobavljenog premiksa, o veterinarskom kontrolnom broju kupca, te vrsti, količini i proizvodnoj seriji prodanog premiksa.
NN 84/2006 • 4. Maloprodajni subjekti za riblje brašno moraju voditi evidencije o nazivu dobavljača, količini dobavljenog i prodanog ribljeg brašna te o veterinarskom kontrolnom broju kupca.
NN 84/2006 • 1) Subjekti moraju voditi evidenciju o reklamacijama i povlačenju proizvoda s tržišta.
NN 84/2006 • 2) Subjekti moraju imati pisani program za primanje i rješavanje pritužbi te sustav za povlačenje proizvoda iz prometa. Ukoliko je povod za povlačenje proizvoda zdravstvena neispravnost ili prisutnost nedozvoljenih tvari u proizvodu, proizvođač mora izvijestiti nadležnu veterinarsku inspekciju, koja će odrediti mjere. Prije ponovnog stavljanja proizvoda na tržište povučeni proizvod treba biti ponovo kvalitativno i higijenski zdravstveno ispitan. O provedenim postupcima, mjerama i kontrolama treba voditi evidenciju.
NN 84/2006 • Napasanje stoke na pašnjacima i strništima treba organizirati na način da se smanji izlaganje pašnih površina štetnim tvarima.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 128/08, Broj 128/08,
Broj 139/05, Broj 46/07,
Broj 173/03, Broj 16/02
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE